Tutvuge nii suure linnuga Harpy Eagle, mõned arvavad, et see on kostüümis inimene

Vau, nüüd on see suur lind! Nii reageerib enamik inimesi, kui nad näevad harpy kotkast esimest korda, kas siis isiklikult või pildil. Kaunis lind on hästi massiivne. Äge. Uhke. Majesteetlik. Elust suurem. Silmades terasest sära, mis ütleb praktiliselt: 'Parem ärge minuga jamaks, lapsuke, ma söön hommikusöögiks selliseid inimesi nagu sina.'

Harpy kotkas on nii omapärane, et ühe nurga alt tundub see veidi nagu inimene, kes mängib lindu otse Uncanny orust. Teiselt poolt näeb see välja nagu Pokemon (palun öelge mulle, et näete ka seda). Kui kolmandast küljest näib see midagi sellist, mida võidi hoida kuskil 51. piirkonnas turvalises puuris, siis pärast kokkupõrget maandumist tulnukate kosmoseaparaadis, mis suundus Blargon-7-st Maale.

Harpy kotkas on röövlind, kes elab vihmametsas ja seda ta ka on tohutu



Pildikrediidid: crg339

Pildikrediidid: linnud.loodus

Pildikrediidid: Loomade planeet

Need lahedad linnud on internetis populaarsed. Näiteks sai üks harpy kotka koondfoto Redditis vähem kui 20 tunni jooksul üle 91 600 poolthääli. Ehkki sama pilt sai Imguri kohta sarnase aja jooksul üle 120 000 vaatamise.

Mõned arvavad, et harpy-kotkad näevad välja nagu linnukostüümi kandvad inimesed

Pildikrediidid: leon_moore_nature_experience

Pildikrediidid: DecorahPagent

Pildikrediidid: Kesköö90

Nüüd ei maksa neid haruldasi linde kergekäeliselt võtta. Nad on ju röövlinnud. Harfiakotkaid on kahte tüüpi: ameerika ja paapua tüüpi.

Harpy kotkad tunduvad uskumatult tõsised ja samal ajal rumalad

Pildikrediidid: Bjørn Christian Tørrissen

Pildikrediidid: fourk77

madu üritab porcupinat süüa, kahetseb seda kohe

Pildikrediidid: fourk77

Harpy-kotkad on suurimad ja võimsamad röövlinnud, keda leidub vihmametsades üle kogu maailma. Veelgi enam, nad kuuluvad planeedil Maa kõige suuremate kotkaliikide hulka. Nende tiibade siruulatus võib ulatuda 224 sentimeetrini, kuid suured loomad kaaluvad vaid 8,5–20 naela (3,8–9 kilogrammi).

Linnul on väga omapärane nägu

Pildikrediidid: fourk77

Pildikrediidid: Colin Hepburn

kelle koomiks on hea poisskoer

Pildikrediidid: Järgmise põlvkonna teadlane

Harpy-kotkad elavad tavaliselt troopiliste madalmetsade ülemises võrakihis. Kahjuks on selle hämmastava looma elupaiga hävitamise tõttu see Kesk-Ameerikas peaaegu hävitatud. Üle maailma on neid jäänud vähem kui 50 000. Brasiilias on harpy kotkas tuntud ka teise nime all (mis võib olla isegi lahedam) - kuninglik-kull.

Kotka jänes pole midagi naerda

Pildikrediidid: Judie Custer

Pildikrediidid: fourk77

Fact Zoo andmetel on harpy kotkad sööma suurem saak kui väiksemad linnud: 'Ahvid, puulõigud, lodjad, koasid, linnud, maod, sisalikud jne.' Meil on lihtsalt hea meel, et ‘inimesi’ ei ole selle ohtlikult ilusa looma menüüs!

Nii arvasid inimesed majesteetlikust linnust!